Generelle oplysninger

usmeus.com sælges diverse designprodukter til indretning af hjemmet. Produkterne er designet af cand.arch og designer Lene Schødt.

Webshoppen og navnet ejes og drives af enkeltmandsvirksomheden:

UsMeUs & Etellerandet.com
v. Lene Schødt
Holmegårdsvej 3
DK-8270 Højbjerg

CVR. nr. DK-31128609

Mail: shop@usmeus.com
Tel: +45 20 21 99 88

Persondatapolitik

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig – intet andet.

Cookies

usmeus.com anvendes cookies til følgende formål:

• Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
• Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site.

Betaling

Du kan betale varer købt på www.usmeus.com via PayPal eller MobilePay (nummeret vil fremgå af ordrebekræftelsen).

Om ikke længe kan du betale med kreditkort via Quick Pay eller MobilePay. Pengene vil først blive trukket, når varen er afsendt.

Levering

Vi sender vores pakker i Danmark med DAO. Så snart vi har indleveret pakken, modtager du besked fra DAO om, at pakken er på vej og igen en, når den kan hentes i en af DAOs pakkeshops i nærheden af dig (dao.as/vores-pakkeshops/).

Vi bestræber os på, at du har varen indenfor 2-5 arbejdsdage, fra du har lagt din bestilling – ellers skriver vi til dig. Vi tager dog forbehold for uforudsete forhold, der kan besværliggøre transporten.

Fragt

Vi tager et fast pris for forsendelser på DKK 45,- ved forsendelser i Danmark. Køber du for mere end DKK 500,- er forsendelsen gratis.

Vi sender naturligvis også gerne til udlandet efter gældende fragttakster.

Fortrydelse og reklamation

Du har naturligvis både 14 dages fortrydelsesret og 2 års reklamationsret på varer købt på www.usmeus.com, som den gældende, danske købelov lov foreskriver.

Ønsker du du at benytte dig af ovennævnte, så kontakt os hurtigst muligt på shop@usmeus.com.

Ved fortrydelse så husk på, at du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Du må altså afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes varen som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Ved reklamation beder vi dig beskrive varens mangel så detaljeret som muligt (gerne med billeder), så vi kan finde en løsning så hurtigt som muligt.

Ved returnering skal du naturligvis sørge for, at varen er pakket forsvarligt ind – vedlæg for nemmere ekspedition din ordrebekræftelse. Returnering af varer sker til:

UsMeUs & Etellerandet.com
v. Lene Schødt

Holmegårdsvej 3
DK-8270 Højbjerg

– MEN vent med at sende den, til vi har aftalt nærmere via mail 🙂

Oplysning om klagemuligheder

Skulle du mod forventning ikke mene, vi lever op til lovgivningen omkring ovennævnte mht. en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive klage til:

Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mail adresse shop@usmeus.com