Generelle oplysninger

usmeus.com sælges diverse designprodukter til indretning af hjemmet. Produkterne er designet af cand.arch og designer Lene Schødt.

Webshoppen og navnet ejes og drives af enkeltmandsvirksomheden:

UsMeUs & Etellerandet.com
v. Lene Schødt
Thit Jensens Gade 24
DK-8000 Århus C

CVR. nr. DK-31128609

Mail: shop@usmeus.com
Tel: +45 53 87 99 87

Persondatapolitik

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig – intet andet.

Læs vores privatlivspolitik her.

Cookies

usmeus.com anvendes cookies til følgende formål:

• Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
• Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site.

Betaling

Du kan betale varer købt på www.usmeus.com med kreditkort via PensoPay eller med MobilePay.

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Pengene vil først blive trukket, når varen er afsendt.

Levering

Vi sender vores pakker i Danmark med DAO eller GLS. 

Vi bestræber os på, at du har varen indenfor 2-5 arbejdsdage, fra du har lagt din bestilling – ellers skriver vi til dig. Det vil sige, at vi som udgangspunkt pakker og sender varen indenfor 24 timer, så er resten op til fragtselskabet. Vi tager dog forbehold for uforudsete forhold, der kan besværliggøre transporten.

Fragt

Vi tilbyder at sende pakker med forskellige fragtselskaber, så kan du selv vælge selskab, leveringsmetode og dermed pris. Lægger du en ordre på mere end DKK 500,- tilbyder vi gratis forsendelse. Vores billigste fragtmetode i Danmark koster DKK 45,-.

Vi sender naturligvis også gerne til udlandet efter gældende fragttakster.

Fortrydelse og reklamation

Du har naturligvis både 14 dages fortrydelsesret og 2 års reklamationsret på varer købt på www.usmeus.com, som den gældende, danske købelov lov foreskriver.

Ønsker du du at benytte dig af ovennævnte, så kontakt os hurtigst muligt på shop@usmeus.com.

Ved fortrydelse så husk på, at du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Du må altså afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes varen som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Ved reklamation beder vi dig beskrive varens mangel så detaljeret som muligt (gerne med billeder), så vi kan finde en løsning så hurtigt som muligt.

Ved returnering skal du naturligvis sørge for, at varen er pakket forsvarligt ind – vedlæg for nemmere ekspedition din ordrebekræftelse. Returnering af varer sker til:

UsMeUs & Etellerandet.com
v. Lene Schødt

Thit Jensens Gade 24
DK-8000 Århus C

– MEN vent med at sende den, til vi har aftalt nærmere via mail 🙂

Oplysning om klagemuligheder

Skulle du mod forventning ikke mene, vi lever op til lovgivningen omkring ovennævnte mht. en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive klage til:

Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mail adresse shop@usmeus.com