BAEKKE by USMEUS

BAEKKE

Smykkeserien BAEKKE er tænkt som et grundsmykke, du kan have i mange år – måske endda resten af livet. Med perlerne kan du udsmykke vedhænget og ændre dets udseende efter ønske og outfit. Du kan tilkøbe flere perler i andre farver efter behov.

Navnet BAEKKE kommer af ordsproget “Mange bække små, gør en stor å”. Det er tanken, at der jævnligt knyttes støttemuligheder til de enkelte farver af perler, således salg af perlerne udløser donationer og støtte til forskellige organisationer. Alt hjælper og det er bedre at gøre lidt end ingenting og vi ved jo alle, at mange bække små, gør en stor å ❤️

Smykkerne er lavet i sølv, messing og forgyldt messing med 18K rødguld (3 micron, som er danske guldsmedes anbefaling).

Perlerne er lavet i en holdbar plast*, der sikrer, at de kan klikkes af og på armbåndet igen og igen. (*PE – polyethylen, som er højst genanvendeligt), produceret i Danmark hos Dencker A/S. Vi anbefaler dog, at du ikke lader perlerne sidde på båndet, når du ikke bruger det – ellers risikerer du, at plasten bliver “træt”.

BAEKKE er dansk design – med et tvist. Vi elsker at blande materialer og skabe fleksibilitet og basis for mange års brug.

USMEUS BAEKKE smykker