BAEKKE by USMEUS

BAEKKE – bæredygtige smykker

De bæredygtige smykker i BAEKKE serien er grundsmykker, du kan have i mange år – måske endda resten af livet. Smykkerne er designet og kommet til verden ud fra flere bæredygtighedsprincipper (læs om de principper, UsMeUs arbejder med her)

Med perlerne kan du designe smykkerne og ændre deres udseende efter ønske og outfit. Du kan tilkøbe flere perler i andre farver efter behov – se hvordan du bruger perlerne i videoen nederst på denne side 🙂

Serien består af armbånd (armbøjler), vedhæng til kæde og hoop, ørestikker og kædeøreringe.

 

Mange bække små – social bæredygtighed

Navnet BAEKKE kommer af ordsproget “Mange bække små, gør en stor å”. Tanken bag er, at der jævnligt knyttes støttemuligheder til de enkelte farver af perler, således salg af perlerne udløser donationer og støtte til forskellige organisationer. Dét er også bæredygtige smykker.

Alt hjælper og det er bedre at gøre lidt end ingenting. Vi ved jo alle, at mange bække små, gør en stor å ❤️

 

Genbrugelige materialer

Smykkerne er lavet i sølv, messing og forgyldt messing med 18K rødguld (3 micron, som er danske guldsmedes anbefaling).

Perlerne er lavet i holdbar plast*, der sikrer, at de kan klikkes af og på armbåndet igen og igen. (*PE – polyethylen, som er højst genanvendeligt). Perlerne produceres i Danmark hos Dencker A/S.

Vi anbefaler, at du ikke lader perlerne sidde på båndet, når du ikke bruger det – ellers risikerer du, at plasten bliver “træt”.

 

Fra vugge til vugge

Når vi skriver bæredygtige smykker, er det vigtigt for os, at materialerne i høj grad kan genbruges efter deres levetid som smykker, så de kan blive til et andet produkt med samme eller højere brugsværdi. Smykkerne er derfor også designet, så materialerne nemt kan skilles ad og genbruges hver for sig.

Vi skal sikre, at ressourcerne bruges bedst muligt og holdes i cirkulation længst muligt.

 

Dansk design

BAEKKE er dansk, bæredygtigt design – med et tvist. Vi elsker at blande materialer og skabe fleksibilitet og basis for mange års brug.

 

Ét smykke, uendelige muligheder!

USMEUS BAEKKE smykker

BAEKKE DYI video 🙂